Gryphon D432 - Datalogics senaste produkt för 
läsning av 2D-koder och bilder

Huvudsida



Datalogic har utökat sin framgångsrika produktfamilj Gryphon streckkodsläsare med den nya modellen Gryphon D432, för läsning av 2D-koder och bilder.

Nya Gryphon är framförallt framtagen för användning inom handel och på kontor, till exempel dokumenthantering och kassaapplikationer, liksom för lättare industriapplikationer som leveranser och produktion.

Streckkodsläsaren är en perfekt kombination av hög läsförmåga av 2D-CMOS och ergonomisk design.
I övrigt erbjuder den samma funktioner som övriga streckkodsläsare inom Gryphon™-familjen, såsom den patenterade gröna punkten för återkoppling vid godkänd läsning.
Datalogic erbjuder fem års garanti för denna modell.

Den nya 2D-modellen kan läsa alla vanliga 1D- och 2D-koder liksom postala koder.  Tre olika gränssnitt i en och samma modell erbjuder full anslutning: USB, RS232 och tangentbordskoppling. Med den nya arkitekturen kan Gryphon D432 hantera bilder, genom att modifiera bildkontrast, bildljushet, zoomupplösning, vilket också ger hög läsbarhet av högupplösta koder

Gryphon™ 2D har vissa likheter med Lynx™-familjen som består av industriella 2D-läsare från Datalogic, t.ex. den pekfunktion som känner av hur bilden ska läsas och kan konfigureras utifrån användarnas behov.

Mjukvaran VisualSetup™ har framtagits av Datalogic för dess 2D läsare. Den erbjuder komplett konfiguration, är enkel att använda och förbättrar installation och underhåll av läsaren.